• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter
مجله علوم تکثیر و ابزی پروری
arrow مقالات آماده انتشار
arrow شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 5 (1396)
دوره دوره 4 (1395)
دوره دوره 3 (1394)
دوره دوره 2 (1393)
دوره دوره 1 (1392)
شماره شماره 1
شماره شماره 0
حسینی, آتنا, کاظمی, رضوان اله, پوردهقانی, محمد. (1396). مقایسه اثر غذای زنده و کنسانتره اسکرتینگ بر شاخص‌های تغذیه، رشد، بقا و ترکیبات لاشه بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در آکواریوم. مجله علوم تکثیر و ابزی پروری, 1(0), 23-32.
آتنا حسینی; رضوان اله کاظمی; محمد پوردهقانی. "مقایسه اثر غذای زنده و کنسانتره اسکرتینگ بر شاخص‌های تغذیه، رشد، بقا و ترکیبات لاشه بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در آکواریوم". مجله علوم تکثیر و ابزی پروری, 1, 0, 1396, 23-32.
حسینی, آتنا, کاظمی, رضوان اله, پوردهقانی, محمد. (1396). 'مقایسه اثر غذای زنده و کنسانتره اسکرتینگ بر شاخص‌های تغذیه، رشد، بقا و ترکیبات لاشه بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در آکواریوم', مجله علوم تکثیر و ابزی پروری, 1(0), pp. 23-32.
حسینی, آتنا, کاظمی, رضوان اله, پوردهقانی, محمد. مقایسه اثر غذای زنده و کنسانتره اسکرتینگ بر شاخص‌های تغذیه، رشد، بقا و ترکیبات لاشه بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در آکواریوم. مجله علوم تکثیر و ابزی پروری, 1396; 1(0): 23-32.

مقایسه اثر غذای زنده و کنسانتره اسکرتینگ بر شاخص‌های تغذیه، رشد، بقا و ترکیبات لاشه بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در آکواریوم

مقاله 2، دوره 1، شماره 0، پاییز 1392، صفحه 23-32  XML اصل مقاله (204.98 K)
نویسندگان
آتنا حسینی* 1؛ رضوان اله کاظمی2؛ محمد پوردهقانی2
1لاهیجان
2رشت
چکیده
تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر جیر‌ه‌های مختلف غذایی اسکرتینگ و غذای زنده (گاماروس و شیرونومیده)، بر برخی فاکتورهای رشد و تغذیه بچه ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) هر یک با سه تکرار و هر تکرار با 10 عدد بچه ماهی با میانگین وزن اولیه (21/0± 23/8) به مدت 60 روز در آکواریوم‌های 160 لیتری، در بخش فیزیولوژی و بیوشیمی انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان انجام شد. در طول مدت هشت هفته آزمایش، ماهیان به میزان 2 درصد وزن بدن و روزانه در یک نوبت (12 ظهر) تغذیه شدند در انتهای دوره پرورش از نظر آماری، در تمامی پارامترها اختلاف معنی‌دار مشاهده شد (05/0 P
عنوان مقاله [English]
The Comparison for the Effect of Living Food and Skretting Concentrate on Growth Index, the Ingridient Carcasses and Survival Acipenser ruthenus in Aquariums
نویسندگان [English]
Atena Hosseini1؛ Rezvanollah Kazemi2؛ Mohammad Pourdehghani2
چکیده [English]
The present research was carried out in International Sturgeon Research Institute in eight weeks, in order to invest the effect of different concentrate diets of Skretting Franc and living food (gamarus and chironomus) on growth factors and esterlet juvenile nourishment. The number of go esterlet juvenile with average weight of 8.23±0.21 were transported to six 160 L aquariums with three replications. During the experiment, the juveniles were fed by 2 percent of body weight and one time daily. At the end of the cultural period, statistically, in all parameters, There was significant difference (p
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 273
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 53
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.